Publicerat den

Härlig utveckling genom utmaningar!

För oss som gillar hård träning och hälsosam kost så finns det idag mycket mer lättillgängliga strapatser att ge sig ut på än vad det fans förr. Idag är det lätt att resa iväg på en hälsoresa där man enkelt kan hitta både bra mat och roliga saker att göra, så man behöver inte leta länge! Eller varför inte en färdigsydd äventyrsresa?

Jag tycker att det är så himla kul att upptäcka nya saker inom träning hela tiden och med dagens informationssamhälle så är det lättare än någonsin att hitta både nya och roliga saker att göra! Främst kanske vad gäller maten så har det skett en otroligt stor förändring om man jämför med hur det var för inte sådär väldigt längesedan och det är jag verkligen så himla tacksam för! Idag kan man köpa bra mat i de vanliga matbutikerna istället för att irra omkring och leta efter hälsokostbutiker som kanske möjligtvis säljer de saker man vill ha, för det var faktiskt så det var förr och det var ju totalt jobbigt!

Sommaren – bra tid för spännande utflykter!

Jag gillar sommaren väldigt mycket då det är en årstid som ger stora möjligheter att träna mycket ute och det är ju aldrig fel med ett pass crossfit eller något annat spännande utomhus, eller hur? Att få både träning och frisk sommarluft på en och samma gång är knappast något man säger nej till!