Publicerat den

Ett inlägg om crossfit samt juicing!

Beroende av vilken typ av träning man gillar bäst och beroende av hur man tycker om att träna och röra på sig så finns det mer eller mindre bra träningsformer, det är ju knappast en överraskning för någon av oss, eller hur?

Att gilla hård träning så som crossfit är mer populärt än vad man kan tro, vilket jag har märkt genom åren då jag träffat på väldigt många som kör hård träning när jag själv varit på gymmet.

Att intensiv träning kräver att man är vältränad är ju också det en självklarhet så man kan ju inte träna med vem som helst, direkt. Jag brukar träna själv, eftersom jag tycker att det blir bäst eftersom jag då endast har mig själv att förhålla mig till vad gäller intensitet och snabbhet.

Strapatser ute i det fria som kroppen gillar!

Det finns mycket kul att göra ute om man gillar hård och intensiv träning och även om det kanske är främst bergsklättring de flesta tänker på så finns det massor av annat skoj att upptäcka. Just vad gäller träning där man är ute på utflykt i det fria tycker jag att det är kul att göra det i en grupp, så det brukar jag göra. Jag rekommenderar er alla att testa det, för här får man kompisar som man kan träffa många gånger och som man kan ge sig ut med år efter år!

Årets hetaste kosttips – Juicing!

juicing

Juicing är något som blir allt mer populär i tränings och hälsokretsar. Vad är juicing kanske du frågar dig. Jo, det är helt enkelt när man mixar grönsaker, frukter och liknande till supernyttiga smoothies och drinkar. Allt du behöver är en mixer, juicepress eller varför inte en enklare citruspress. Vill du läsa mer om juicing är denna engelska artikel en bra start. En liknande sida på svenska är citruspress.nu. Där kan du läsa mer om fördelarna med hälsosmoothies och även hitta de bästa citruspressarna och mixarna/blenders.

Som säkert de flesta vet är kosten A och O för att komma långt med träningen. Att få i sig rikligt med frukt och grönt varje dag kan vara svårt och opraktiskt om man måste tugga och äta det… Att istället dricka en smoothie går så mycket snabbare.

Lycka till med träningen så hörs vi. Over and out